SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

Narin Güran cinayetinde sil baştan!

Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri soruşturmanın seyrini değiştirdi
22 Eylül 2024 09:01

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Tutuklu 12 kişi arasında yer alan ve Narin’in cesedini dereye taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, cezaevine yazdığı dilekçeyle ifade vermek istediğini bildirdi. Önceki akşam Diyarbakır Adliyesine getirilen Bahtiyar, dört saat sorgulandı. Daha önce “Salim ile Narin’in annesi arasında ilişki olduğunu duymadım” sonrasında da “Ben görmedim ama köyde konuşuluyor” diye ifade değiştiren Bahtiyar, bazı durumları

Narin’in öldürüldüğü 21 Ağustos’ta saat 15.08’de Salim’i su meselesi yüzünden aradığını aktaran Bahtiyar, daha sonra Salim’in kendisini ağabeyi Arif Güran’ın evinin bulunduğu tepeden seslenip çağırdığını söyledi. Salim ile ağabeyinin evine girdiklerini ileri süren Bahtiyar “Bir oda hariç bütün kapılar kapalıydı. Evin içinde ne birini gördüm ne de ses duydum. Salim beni odalardan birine götürdüğünde Narin yerde hareketsiz yatıyordu. Ağzında köpük bir sıvı vardı. Salim bana ‘Yüksel’le birlikte olduğumuzu gördüğü için kızı öldürdüm. Artık sen de suç ortağımsın. Bunu yok et, sana 200 bin lira vereceğim. Yoksa oğlunun kafasına sıktırırım’ dedi” şeklinde konuştu.

“CESEDİ PARÇALA!”

Battaniyeye sarılı cesedi kucaklayıp evden ayrıldığını aktaran Bahtiyar, Salim’in söylemesiyle kapı önündeki Narin’in terlikleri de aldığını dile getirdi. Kendisine ait ahırda çuvalı aceleyle cesedin başından geçirdiğini anlatan Bahtiyar şöyle devam etti: Çuvalı bağlamadan, cesedi kendi aracımın arka paspasına bıraktım. Salim bana ‘Cesedi gerekirse parçala, sonra da dereye at’ dedi. O sırada Narin’in annesi Yüksel’i ağlarken gördüm. Cesedi dereye koyarken telaştan Narin’in bir ayağı çuvalın dışında kaldı. Olayın tamamen bu şekilde yaşandığını vurgulayan Bahtiyar, ifadesinin ardından tekrar tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi.

TÜRKİYE GAZETESİ

İNTERNET BASIN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER