SON EKLENENLER

Almanya, Mesut Özil'i konuşuyor! İstiklal Marşı'nı okuyunca...

Mesut Özil'in Fenerbahçe-Göztepe maçında İstiklal Marşı'na eşlik etmesi Almanya ve Polonya'da gündeme oturdu. Almanlar daha önce kendi marşlarını okumayan Mesut Özil için ilginç ifadeler kullandılar.
22 Şubat 2021 22:41

Süper Lig'de şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil, Almanya'da gündem olmaya devam ediyor.

Almanya'nın önde gelen kuruluşlarından biri olan Bild, Mesut Özil'in daha önce Alman marşını okumadığını hatırlattı ve eleştirel bir haber yayınladı.

Son dakika: Almanya, Mesut Özil'i konuşuyor! İstiklal Marşı'nı okuyunca...

Bild'in haberinde Özil'in İstiklal Marşı okumasının şaşkınlıkla karşılandığı göze çarpıyor.

Haberde, "Mesut Özil, milli marş okunurken her zaman sessiz kalırdı. Almanya'da durum böyleydi.

Yeni takımı Fenerbahçe'de de aynı durum yaşanıyordu. Ta ki Göztepe maçına kadar... Mesut ilk kez bir milli marş okunurken eşlik etti" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca yıldız futbolcuya medyadan ve taraftarlardan eleştiriler geldiği ifade edilirken, Özil'in Göztepe maçında milli marşımıza eşlik ettiği görüntüler de haberde yer buldu.

Bir taraftarın, "Mesut Özil istiklal marşını bilmiyor diyenler utanır mı acaba? Sanmam" sözleri de yine haberde yer aldı.

Son dakika: Almanya, Mesut Özil'i konuşuyor! İstiklal Marşı'nı okuyunca...

MESUT ÖZİL, ALMAN MARŞI İÇİN NE DEMİŞTİ?

2018 yılında Mesut Özil'e Mission Titelverteidigung'da yapılan röportajda Alman milli marşını neden söylemediği sorulduğunda futbolcunun, "Marş çalınırken ben dua ediyorum. Ve eminim ki bu dua zaferi elde etmek için güç ve güven veriyor" sözleri de hatırlatıldı.

Son dakika: Almanya, Mesut Özil'i konuşuyor! İstiklal Marşı'nı okuyunca...

POLONYA RADYOSU, MESUT İÇİN ANKET YAPTI

Polonya basınında ise Mesut Özil'in İstiklal Marşı okuduğu haber olarak paylaşıldı. Polonya'nın spor radyosu Radio Zet ise "Almanlar, Mesut Özil'i İstiklal Marşı okuduğu için eleştirdi" yorumunu yaptı.

Radyo, Mesut Özil için bir de anket düzenledi. Dinleyicilerine, "Alman medyası sizce Mesut Özil'e eleştiri yapmakta haklı mı?" sorusu soruldu.

Halen devam eden ankete katılanların yüzde 79'u 'Evet' derken, yüzde 20 oranında katılımcı ise bu eleştirileri desteklemedi ve 'Hayır' seçeneğine oy verdi.

BURAK YILMAZ, MESUT ÖZİL'İ ELEŞTİRMİŞTİ

Lille forması giyen Burak Yılmaz, Mesut Özil'le ilgili gelen bir soru üzerine "Benimle birlikte milli takım forması giymiş futbolcular hakkında konuşsam daha iyi olur" demişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Burak Yılmaz'ın Mesut ile ilgili eleştirilerine "Burak'ın da başarılarından gurur duyuyoruz. Eminim kendi de yatarken üzülmüştür. Bir yıpratma çalışması var. Sağlık olsun. Bunlar Mesut'u daha fazla kamçılayacaktır, motive edecektir" cevabını vermişti.

Mesut Özil de "Burak Yılmaz'a başarılar diliyorum. İnşallah Fransa'da kendisini ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder" demişti. 

SABAH

İNTERNET BASIN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER